Kontakto
+355 69 600 3003
info@lim-em.al
KERKO

Vendodhja
Projekti

Referenca
Shtëpia e blerë tek Lim-Em, në kompleksin Belleview më ka ofruar komfortin, çmimin dhe afërsinë me natyrën që kisha ëndërruar, një shtëpi në Tiranë dhe larg zhurmës së Tiranës.
- Viktor Zhusti
Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e Lim-Em në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të blej tek Lim-Em.
- Erisa Zyka
Vendosa të blej tek Lim-Em, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, ajër të pastër dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tiranën.
- Eranda Libohova